Welke brandstof moet ik gebruiken?

/
9 oktober 2020

Welke brandstof is het beste voor mijn machine? Is E10 benzine geschikt? Hoe kan ik problemen voorkomen? Wat is Alkylaat benzine? Onderstaande tekst geeft u uitleg op al deze vragen.

Uw machine start altijd en uw gezondheid is beschermd. Uiteraard kunt u in alle 4 takt motoren van Lumag en Loncin gewone normale Euro 95 Loodvrije benzine gebruiken en kunt u voor alle 2 takt motoren Euro Loodvrije benzine en tweetakt olie mengen maar….

Wist u dat na 1 uur grasmaaien met normale benzine de uitstoot van de giftige stof benzeen gelijk is aan ongeveer 100 uur grasmaaien met Aspen alkylaatbenzine? Aspen alkylaatbenzine is 99% schoner dan gewone benzine. Het bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals zwavel, benzeen of aromaten.

Dit is niet alleen beter voor u en uw omgeving, maar ook voor uw tuinmachine. Het houdt de motor schoner en zorgt dat deze altijd start. U kunt Aspen alkylaatbenzine gerust in de tank laten zitten wanneer u uw tuinmachine voor de winter opbergt. Alkylaatbenzine behoudt haar kwaliteit waardoor u in het voorjaar weer probleemloos aan de slag kunt!

De voordelen op een rij:

  • Uw motor start altijd
  • Jarenlang houdbaar
  • Vrijwel reukloos
  • Minder onderhoud en een langere levensduur
  • Uw gezondheid en het milieu optimaal beschermd
  • Aspen bevat geen ethanol
  • Kant en klaar in 1 Liter of 5 liter jerrycan